Vi starter med litt basisteori om mel og gjær og deig-prosessen fra start til slutt. Forhåpentligvis så skal dere sitte igjen med nok kunnskap til å kunne skru til pizzakokkeleringa hjemme en del hakk og imponere familie og venner. Ambisjonen her er at det er rom for å stille masse spørsmål underveis, så vi sammen setter i gang en samtale om pizza og baking. Jeg skal besvare alle spørsmål så godt jeg kan, og forsøke å ta dere gjennom så mye vi klarer i praksis.
Jeg kommer til å vise elteteknikker uten kjøkkenmaskin, men skal også ta dere gjennom hvordan få det til med kjøkkenmaskin. Vi skal balle pizzadeiger, bake de ut ut, ha på toppinger og steke. Jeg skal lære dere gode teknikker og alle tips og triks jeg bruker. Jeg kommer også til å snakke litt om topping og hvordan man kan komme opp med egne kombinasjoner. Kurset inkluderer en smaksopplevelse utenom det vanlige med gode og til dels ekslusive råvarer.
Det blir selvfølgelig masse spising av deilig pizza, lave skuldre og forhåpentligvis blir dere inspirert og klare for å sette i gang med pizzabakingen på hjemmebane!
Fredrik Johansen